Menu

2015 LPH s.r.o. Vranou nad Topľou

2015 LPH s.r.o. Vranou nad Topľou

Vzduchom chladený skrutkový kompresor so vstrekom oleja BOGE S40-3-10 BLUEKAT s integrovaným rekuperačným výmenníkom tepla na prípravu TÚV
(výstupný tlak 10 bar, výkon hlavného motora 30 kW, množstvo nasávaného vzduchu 286,2 m3/hod.)

BLUEKAT je označenie nemeckého výrobcu kompresorov BOGE pre unikátne prevedenie skrutkových kompresorov so vstrekom oleja na výrobu bezolejového stlačeného vzduchu podľa ISO 8573-1, trieda 0. Táto rada kompresorov (BLUEKAT) má v protihlukovom kryte zabudovaný katalyzátor na odstránenie oleja zo stlačeného vzduchu, ktorého kvalita - zvyškový obsah oleja menší ako 0,004 mg/m3 - je preverená aj TUV SUD Industrie Service GmbH Nemecko.

Prihlásenie

Zabudnuté heslo

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti
Táto stránka je chránená programom reCAPTCHA a spoločnosťou Google. Platia Pravidlá ochrany osobných údajov a Zmluvné podmienky.

Prihlásenie

Zabudnuté heslo