Menu

2017 PANKL Automotive Slovakia, s.r.o., Topoľčany

2017 PANKL Automotive Slovakia, s.r.o., Topoľčany
2017 PANKL Automotive Slovakia, s.r.o., Topoľčany

2 centrálne kompresorové stanice, pričom v každej stanici sú inštalované:

1 ks vzduchom chladený skrutkový kompresor BOGE SLF75-3-10 s plynulou reguláciou výkonu prostredníctvom integrovaného frekvenčného meniča a integrovaným rekuperačným výmenníkom tepla na prípravu TÚV (výstupný tlak 10 bar, výkon hlavného motora 55 kW, množstvo nasávaného vzduchu 126 - 510 m3/hod.)

1 ks vzduchom chladený skrutkový kompresor BOGE S101-3-10 s integrovaným rekuperačným výmenníkom tepla na prípravu TÚV (výstupný tlak 10 bar, výkon hlavného motora 75 kW, množstvo nasávaného vzduchu 709,8 m3/hod.)

1 ks chladiaci sušič DELTECH Smard 500 (t.r.b. + 3C)

1 ks sada zariadení na filtráciu stlačeného vzduchu a spracovanie kondenzátu

1 ks vzdušník 4.000 l

1 ks využitie odpadového tepla zo 4 skrutkových kompresorov BOGE na prípravu teplej úžitkovej vody, vody na vykurovanie a teplovzdušné vykurovanie výrobnej haly

1 ks nadradené riadenie BOGE airtelligence provis 2.0 pre 4 skrutkové kompresory BOGE v 2 staniciach

1 ks prietokomer stlačeného vzduchu s vizualizáciou a archiváciou dát v PC

 

Prihlásenie

Zabudnuté heslo

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti
Táto stránka je chránená programom reCAPTCHA a spoločnosťou Google. Platia Pravidlá ochrany osobných údajov a Zmluvné podmienky.

Prihlásenie

Zabudnuté heslo