Menu

2019 SNOP Automotive Malacky, a.s., Malacky

Úprava stlačeného vzduchu vyrobeného v kompresoroch so vstrekom oleja na úplne bezolejový stlačený vzduch...

2019 SNOP Automotive Malacky, a.s., Malacky

1 ks katalyzátor BOGE BLUEKAT BC 55 s modulom pre súčasnú prevádzku 2 kompresorov s frekvenčným meničom (absolútne bezolejový stlačený vzduch na výstupe podľa ISO 8573-1:2010 trieda 0, el. prípoj 5kW/400V/50Hz, max. pretlak 16 bar)

BLUEKAT je označenie zariadení nemeckého výrobcu kompresorov BOGE na výrobu bezolejového stlačeného vzduchu podľa ISO 8573-1, trieda 0, zo skrutkových kompresorov so vstrekom oleja. Kvalita stlačeného vzduchu - zvyškový obsah oleja menší ako 0,004 mg/m3 - je preverená aj TUV SUD Industrie Service GmbH Nemecko.

1 ks prístroj na meranie kvality stlačeného vzduchu BEKO METPOINT OCV compact, ktorý obsahuje signalizačné svorky pre uzatvorenie potrubia resp. signalizáciu alarmu pri dosiahnutí medznej hodnoty obsahu oleja v stlačenom vzduchu – max. medzná hodnota je 2,5 mg/m3) vrátane nerezového meracieho potrubia, uzatváracieho ventilu pre merací prístroj a uzatváracieho ventilu pre hlavné potrubie stlačeného vzduchu v kompresorovni

Prihlásenie

Zabudnuté heslo

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti
Táto stránka je chránená programom reCAPTCHA a spoločnosťou Google. Platia Pravidlá ochrany osobných údajov a Zmluvné podmienky.

Prihlásenie

Zabudnuté heslo