Menu

2019 SPINEA, s.r.o., nový výrobný areál spoločnosti v Haniske

V centrálnej kompresorovej stanici sme inštalovali zariadenia na výrobu a úpravu stlačeného vzduchu v rozsahu...

2019 SPINEA, s.r.o., nový výrobný areál spoločnosti v Haniske

1 ks vzduchom chladený skrutkový kompresor BOGE S132-4LF-10 s plynulou reguláciou výkonu prostredníctvom integrovaného frekvenčného meniča a integrovaným rekuperačným výmenníkom tepla na prípravu TÚV (výstupný tlak 10 bar, výkon hlavného motora 132 kW, množstvo nasávaného vzduchu 318 - 1260 m3/hod.) vrátane PLC-riadenia FOCUS 2.0

2 ks vzduchom chladený skrutkový kompresor BOGE S132-4L-10 s integrovaným rekuperačným výmenníkom tepla na prípravu TÚV (výstupný tlak 10 bar, výkon hlavného motora 132 kW, množstvo nasávaného vzduchu 1170 m3/hod.) vrátane PLC-riadenia FOCUS 2.0

2 ks chladiaci sušič stlačeného vzduchu BOGE DS460 (t.r.b. + 3C)

1 ks sada zariadení na filtráciu stlačeného vzduchu a spracovanie kondenzátu

1 ks pozinkovaný vzdušník 5.000 l s automatickým odvádzačom kondenzátu Bekomatchladiaci sušič stlačeného vzduchu BOGE DS460 (t.r.b. + 3C)

1 ks prietokomer stlačeného vzduchu s vizualizáciou a archiváciou dát v PC

vrátane kompletnej dodávky a montáže potrubných rozvodov stlačeného vzduchu vo výrobnej hale.

Prihlásenie

Zabudnuté heslo

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti
Táto stránka je chránená programom reCAPTCHA a spoločnosťou Google. Platia Pravidlá ochrany osobných údajov a Zmluvné podmienky.

Prihlásenie

Zabudnuté heslo